ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Χιονόπτωση παντού


Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τη χιονόπτωση.
Μετ΄εμποδίων πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών...

Με αργούς ρυθμούς κινούνται τα οχήματα από την Στυλίδα μέχρι τη Λαμία λόγω των εκτελούμενων έργων, ενώ προβλήματα δημιουργούν και οι χιονοπτώσεις που παρατηρούνται στο τμήμα από τη Λαμία μέχρι το Μαρτίνο.
Συγκεκριμένα,
έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από το 180ό χλμ. στην περιοχή του Μώλου έως το 195ο χλμ. κοντά στα διόδια της Αγίας Τριάδας, από την περιοχή των Καμένων Βούρλων στο 182ο χλμ. έως το 165ο χλμ. στον Αγιο Κωνσταντίνο, και στη οδό Αθηνών-Λαμίας από τα διόδια της Τραγάνας στο 125ο χλμ. έως το Κάστρο της Βοιωτίας. Σε όλα τα σημεία βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα.
Με αμείωτη ένταση χιονίζει από τις 4 το απόγευμα και στην πόλη της Λαμίας ενώ στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου τα αυτοκίνητα κινούνται με αλυσίδες από το 48ο χλμ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη ακόμη και στα πεδινά.
Στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, με δυσκολία τα μηχανήματα κρατούν το δρόμο ανοιχτό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι αλυσίδες είναι απαραίτητες αφού τα καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και περισσότερο έντονα.
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και δρόμο Λαμίας-Αμφισσας, στο Μπράλο, ενώ στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας χιονίζει ασταμάτητα από το μεσημέρι και σε κάποιες περιπτώσεις το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει και τα 30 εκατοστά.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...