ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

"Ενωμένοι θα δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"


Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης από τον Θόδωρο Ζαγοράκη στα αποδυτήρια της Τούμπας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα αποδεικνύοντας ότι οι ηγέτες είναι για τα δύσκολα. Σε αυτήν την δύσκολη καμπή που βιώνει ο "Δικέφαλος" ο πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε να δείξει προς τους παίκτες ότι πιστεύει στην αξία τους τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και να τους στείλει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήγε στα αποδυτήρια και με μία σύντομη, αλλά πύρινη ομιλία του, φρόντισε να ανεβάσει, ακόμη περισσότερο μετά τη νίκη με 2-0, το ηθικό των παικτών του.
Λόγια από καρδιάς...
"Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Έχουν ρίξει πολλές κατηγορίες πάνω μας. Θέλω να τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και να δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο, όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες ακόμη και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι. Να δείξουμε ποια ομάδα πραγματικά είμαστε. Μαζί σαν γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε  και να πετύχουμε τους στόχους μας." Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος δε θέλησε να μιλήσει για επιμέρους παιχνίδια. Ήταν λόγια από καρδιάς που έδειξαν το πιστεύω του προέδρου στην ομάδα που ο ίδιος "έχτισε" τα τελευταία δυόμιση χρόνια, τα οποία άγγιξαν την ψυχή των παικτών και σχολιάστηκαν άκρως θετικά μέσα στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...