ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η Monica Lewinsky ξαναχτυπά : “Ερωτευμένη πάντα με τον Bill”

Το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, κατέστρεψε σχεδόν τη σταδιοδρομία του και άφησε την προεδρία του μόνιμα μολυσμένη...

Αλλά η τότε “τροφαντή” πιτσιρίκα Monica Lewinsky, οικότροφος του Λευκού Οίκου και ιδιαίτερη συμπάθεια του Bill Clinton, ήταν η πέτρα του σκανδάλου να τιναχτεί στον αέρα, η πολιτική καριέρα του τότε προέδρου και να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ιστορία κουτσομπολιού, που άγγιξε τη γελοιότητα.Ποτέ πριν ένας αμερικανός πρόεδρος δεν είχε ταυτιστεί με ένα σκάνδαλο τόσο ρηχό και …αστείο συνάμα.Σήμερα η 37χρονη δεσποινίς Lewinsky, μπορεί να διευθύνει με επιτυχία μια μεγάλη επιχείρηση, λόγω της πρότερης εμπειρίας της!Μπορεί να φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικά θεάματα σπάζοντας τα νούμερα AGB, μπορεί να ταξίδεψε σε όλα τα μέρη του κόσμου προκειμένου να ξεχάσει…. αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων της δεν συνάντησε πουθενά την αγάπη.Δεν παντρεύτηκε, δεν έκανε παιδιά κι είναι αμφίβολο αν κάποιος θα μπορούσε .......να την εμπιστευτεί άλλωστε.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για έναν έρωτα που ποτέ δεν έσβησε και ακόμα την πληγώνει.Στο National Enquirer κάποιος από τους φίλους της δήλωσε ότι η άλλοτε μικρή και επιπόλαια Monica, δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη πάντα με τον Μπιλ, όπως τον αποκαλεί, όπως επίσης ότι κανένας δεν θα μπορούσε να την κάνει πάλι τόσο ευτυχισμένη, όσο εκείνος.Η Lewinsky ήταν στην ηλικία των 22 ετών το 1995 και συνδέθηκε με μια "πολύ προσωπική υπόθεση" με τον άλλοτε πανίσχυρο πλανητάρχη Clinton.Σήμερα ζει στο L.A. και σχεδιάζει τσάντες για τη Jenny Craig. Συμμετείχε επίσης ως ηρωίδα σε ένα βιβλίο, που γράφτηκε από τον Andrew Morton, με το όνομα “H ιστορία της Μόνικα” κερδίζοντας ένα ποσόν περί τα $500.000.Το 2006 κέρδισε ένα μεταπτυχιακό στην κοινωνική ψυχολογία από ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο στα οικονομικά και μετακινήθηκε στην Αγγλία.Και μπορεί για τον Πλανητάρχη να ήταν η απαρχή του τέλους της καριέρας του αυτή η "πολύ προσωπική υπόθεση", για την σύζυγό του Hilary, ο γάμος της άξιζε και κατέληξε σε μια πραγματική επένδυση, όπως αποκάλυψε η ίδια το 2007. Το πιο διάσημο μπλε φόρεμα στον πλανήτη με το επισυναπτόμενο αποδεικτικό στοιχείο DNA έμελλε να γίνει το ισχυρότερο "όπλο" απόδειξης "εγκλήματος"! Το διασημότερο DNA, που υπήρξε ποτέ!
Παρά τα παιχνίδια άρνησης εκατέρωθεν και μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις που δέχτηκαν Clinton και Lewinsky, η ίδια δήλωσε περίτρανα ότι επρόκειτο για μια αμοιβαία σχέση, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του προέδρου που ενώ αρχικά την αρνήθηκε, μετά τις αποδείξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ύπαρξή της, συμπληρώνοντας όμως πως επρόκειτο για μια “ακατάλληλη σχέση”."Στιγμιαίο λάθος κι εδώ;" Παρά το γελοίο της υπόθεσης, η προσπάθεια του Clinton να προστατέψει από την αμηχανία την οικογένειά του τότε, δημιούργησε συναισθήματα συμπάθειας απέναντί του, από μια γενναιόδωρη μερίδα κοινού.'I was the buffet and he just couldn't resist the dessert', είναι η κομβική φράση της τροφαντούλας Monica που δήλωνε ευθαρσώς την υποτακτική της συμπεριφορά. Η αδύναμη νεαρή γραμματέας στην υπηρεσία του αδηφάγου ισχυρού αρσενικού....όπως στις ιστορίες φαντασίας! Ο Clinton έγραψε στο βιβλίο του, ότι η "προσωπική του υπόθεση" με την Lewinsky, αποκάλυψε το σκοτεινότερο μέρος της εσωτερικής ζωής του και τον οδήγησε στην οριστική εξορία του από την κρεβατοκάμαρα του Λευκού Οίκου.Αλλά σύμφωνα με την Lewinsky, ήταν μια αμοιβαία σχέση, αμοιβαία σε όλα τα επίπεδα, με δικαιώματα στη γέννησή της αλλά και σε όλη τη διάρκειά της μέχρι το τέλος.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...