ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Τζένα Τζέιμσον η πρώτη pornostar με κέρινο ομοίωμά στο μουσείο Μαντάμ Τισό


Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες αυστηρά για ενήλικες, αλλά και στις φαντασιώσεις εκατομμυρίων ανδρών -και γυναικών- ανά την υφήλιο, η διάσημη ηθοποιός Τζένα Τζέιμσον κατέκτησε μία ακόμη πρωτιά: έγινε η πρώτη πορνοστάρ που αποκτά το κέρινο ομοίωμά της στο μουσείο Μαντάμ Τισό.
Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μπροστά στο κέρινο ομοίωμα, που εκτίθεται πλέον στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λας Βέγκας, την ιδιαίτερη πατρίδα της Τζένα Τζέιμσον.
Το Μαντάμ Τισό αποφασίζει κάθε φορά ποιες προσωπικότητες θα τιμήσει με κέρινα ομοιώματα, βασισμένο κυρίως στις γνώμες των επισκεπτών.

«Κάνουμε συχνά δημοσκοπήσεις στους επισκέπτες μας και τους ρωτάμε ποιον θα ήθελαν να δουν σε κερί. Εν συνεχεία, η διοίκηση [του μουσείου] στο Λονδίνο προχωρά στις σχετικές συζητήσεις και έχει τον τελικό λόγο. Θέση μας γενικότερα είναι να αναγνωρίζουμε τους διάσημους ανθρώπους και η Τζένα είναι σίγουρα μία μεγάλη σταρ και πολύ διάσημη» δηλώνει ο Τζακ Τέιλορ, του μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λας Βέγκας.πηγη www.in.gr

1 σχόλιο:

  1. E L E O S ρε παιδια,,,ελεος....
    Μαειναι δυνατον???....
    Ειναι δυνατον να βαλουν αυτη εκει χωρις να βαλουν πρωτα την Τζουλια???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...