ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μυστικά για ερωτιάρηδες... Τεχνικές για μεγαλύτερη απόλαυση!

ShareThis


Έχετε βαρεθεί τα καθιερωμένα; Κάνετε χρυσή την γυναίκα σας για να σας δώσει μια απολαυστική.... στιγμή;  Έχετε απογοητευτικά πάρε-δώσε με τον/την σύντροφό σας; Ήρθε η στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα!!! Θα φέρετε τα πάνω-κάτω και τα μέσα-έξω! Αρκεί να υιοθετήσετε τις εξής συμβουλές:




Συμβουλή 1: Κάντε του μια προσωπική περιποίηση στο "κάτω" μέρος του βάζοντας στο στόμα σας ένα παγάκι... Αφήστε το παγάκι να λιώσει καθώς θα γλύφετε το επίμαχο σημείο.
Συμβουλή 2: Χρησιμοποιήστε λίγο αλκόολ για εκείνη τη στιγμή και συγκεκριμένα Vodka. Βάλτε στο στόμα σας λίγο και κάψτε τον κυριολεκτικά!!!
Συμβουλή 3: Θέλετε να τον κάνετε να χάσει τα λογικά του και τα φυσιολογικά του; Βάλτε στη γλώσσα σας ένα Listerine και πιάστε δουλειά!!! Θα σας λατρέψει!!!
Συμβουλή 4:  Mentos mentos και πάλι mentosΑυτές δεν είναι καραμέλες, είναι εργαλείο. Ένα εργαλείο το οποίο όταν το βάλετε στο στόμα την ώρα της "δουλειάς σας" θα απογειώσει τον/την συντροφό σας.
Δοκιμάστε τα και απογειωθείτε!!! Εδώ χρειάζεται να σημειωθεί ότι αυτά τα 4 επτασφράγιστα μυστικά χρησιμοποιούνται και για άντρες και για γυναίκες! Επιδοθείτε λοιπόν στα ερωτικά κόλπα και ανεβάστε την θερμοκρασία του συντρόφου σας! matzounia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...