ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Οι πιο περίεργοι τρόποι για να την «ακούσει» κανείς!

1_toad
Σε πόσο ακραίες λύσεις μπορεί να φτάσει κάποιος για να την «ακούσει»; Διαβάστε και θα 

καταλάβετε...

Το 2007 στο Κάνσας, ένας τύπος κατέληξε στη φυλακή όταν τον «τσίμπησε» η αστυνομία επειδή είχε στην κατοχή του έναν βάτραχο από τον ποταμό Κολοράντο. Ο κύριος αυτός χρησιμοποιούσε τον βάτραχο, αποξηραίνοντας το δηλητήριο του, το οποίο περιέχει Bufotenine, μια παραισθησιογόνα ουσία.


To 1998 η εφημερίδα New York Times αποκάλυψε ότι άστεγα παιδιά στη Ζάμπια μαστούρωναν χρησιμοποιώντας Jenkem, δηλαδή αναθυμιάσεις από ανακατεμένα ανθρώπινα κόπρανα.

Στη Νότια Γαλλία το 2006, δύο άνδρες νοσηλεύτηκαν αφού έφαγαν Sarpa Sarpa, ένα ψάρι που παράγει ένα άκρως επικίνδυνο παραισθησιογόνο και το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις αν φας το κεφάλι του. Σημειωτέων, ο ένας άνδρας είχε παραισθήσεις για 36 ώρες.

3_sarpa

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πιτσιρικάδες προσπαθούν να την ακούσουν χρησιμοποιώντας μοσχοκάρυδο. Λέγεται ότι το συγκεκριμένο μπαχαρικό προκαλεί ελαφρές παραισθήσεις, και ένα συναίσθημα ζεστασιάς. Όλα αυτά πριν αρχίσουν οι εμετοί, η ζαλάδα και το εξωπραγματικό hangover.

4_nutmeg

Μια έρευνα που έγινε το 2005 στην Αγγλία αποκάλυψε ότι 75% με 85% των συμμετεχόντων είδαν «περίεργα» όνειρα, και είχαν οράματα αφού έφαγαν 20 γραμμάρια τυριού Stilton.
5_stilton

Με δεδομένη την αύξηση της τιμής του αλκοόλ, στη Ρωσία ανθίζει πλέον ο εθισμός στα υποκατάστατα του αλκοόλ. Κοινώς, πίνουν και έχουν εθιστεί στα after shave.

Στην Κένυα, ένα σπιτικό ποτό που ονομάζεται Changaa ανακατεύεται με καύσιμο από αεροπλάνα για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα του.
Changaa

Ακόμη πιο τρομακτικό, το ότι πολλοί Κενυάτες στρέφονται στο Kiroro για να την ακούσουν, κοινώς σκέτο καύσιμο από αεροπλάνα.

Fueling-Jet

Παράγεται στην Σλοβενία, παράνομα φυσικά αφού παραβαίνει δεκάδες νόμους περί προστασίας των ζώων και όχι μόνο, είναι το μπράντι από σαλαμάνδρα. Κοινώς ανακατεύουν το παραδοσιακό μπράντι με δηλητήριο από σαλαμάνδρα και παρασκευάζουν ένα ποτό που είναι σαν το LSD σε υγρή μορφή.

CzechSalamander


Σε φυλακές σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι κρατούμενοι μεθάνε με pruno, ένα αλκοολούχο ποτό φτιαγμένο από φρούτα, ζάχαρη και κέτσαπ.

pruno

Στο Πακιστάν 22 άνθρωποι πέθαναν από φορμαλδεΰδη χαλκού μετά από κατάποση Tharra, ένα σπιτικό αλκοολούχο ποτό που μεταφορτώνεται σε δηλητήριο αν μείνει λίγες μέρες παραπάνω στο μπουκάλι.

Οι Εσκιμώοι και διάφορες φυλές της Σιβηρίας την βρίσκουν πίνοντας το κάτουρο  κάποιου που έχει φάει μανιτάρια agaric.

Υπάρχουν αρκετά site στο διαδίκτυο που προσφέρουν iDosing MP3 τα οποία μόλις τα ακούσει, με ακουστικά, προσφέρουν ένα συναίσθημα ανάλογο του μαστουρώματος.

http://boyz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...