ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

10 top μέρη για να συναντήσετε γυναίκες


Μαθήματα χορού ή ηθοποιίας


Μία ευκαιρία να λάμψετε χωρίς να πουλήστε φιγούρα, η φυσική επαφή είναι φυσιολογική και οι άντρες είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποτελούν μειονότητα. Υποθέτοντας πως είστε και straight είναι ο τέλειος τρόπος για να παρουσιάστε τα λιγότερο αρρενωπά χαρακτηριστικά σας. Βέβαια είστε αναγκασμένος να σας αρέσει το όλο θέμα, αλλιώς θα ξεχωρίζετε εκεί με τον πλέον άσχημο τρόπο.



Reunion πανεπιστημίου

Οι απόφοιτοι έχουν ήδη κάτι κοινό, και αυτά τα events είναι φτιαγμένα για όσους είναι ελεύθεροι, αφού ποιος θα φέρει παρτενέρ; Επιπλέον, οι μισοί που βρίσκονται εκεί, είναι επειδή έχουν μόλις χωρίσει και θέλουν να επανασυνδεθούν ή επειδή θα τους άρεσε να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.



Δοκιμάζοντας κρασιά

Όχι τόσο βαρετό (ή σνομπ) όσο ακούγεται. Τα φώτα είναι αναμένα εδώ άρα είναι καλύτερα από ένα μπαρ και δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από το να μιλάς ενώ πίνεις. Μην κάνετε το λάθος να υποκριθείτε πως γνωρίζετε περισσότερα απ' όσα στην πραγματικότητα, ωστόσο, μπορεί και να σας προτείνει διστακτικά να συνεχίσετε με ένα τοπικό γεύμα πριν καν τελειώσετε με τη δοκιμή.



Στο πάρκο

Χρειάζεστε ένα σκύλο για να το κάνετε αυτό ή θα είστε άλλος ένας "ματάκιας". Ένας σκύλος είναι ότι πρέπει για να σπάσει ο πάγος, αρκεί να μην είναι κανένα ροτβάιλερ, και να θυμάστε τι λένε για τους ιδιοκτήτες και τα pets τους. Εάν έχει ένα μικρό τσιουάουα μέσα στην τσάντα της, ίσως και να μην ακριβώς το κορίτσι που ψάχνετε.



Γυμναστήρια

Και εδώ πρέπει να διαλέξτε μία δραστηριότητά που να σας φέρει σε επικοινωνία με τους άλλους, αντί να κάθεστε απλά στους διαδρόμους προσπαθώντας να ξεκινήσετε μία συζήτηση. Η γιόγκα ή κάποιου είδους πολεμική τέχνη είναι ότι πρέπει.





Καταστήματα DIY ή σούπερ μάρκετ

Είναι ένα κλισέ, αλλά σε όλα τα κλισέ υπάρχει αλήθεια. Το shopping είναι κάτι που κάνουμε όλοι, δεν χρειάζεται να συγκεντρωθείτε, έτσι είναι εύκολο (και φυσικό) να ξεκινήσεις μία συζήτηση, και το να μαντεύεις την προσωπικότητα κάποιου από τα πράγματα που έχει στο καρότσι του είναι το είδος της «ερασιτεχνικής» ψυχολογίας που μπορούμε όλοι να καταλάβουμε.




Στην ουρά

Εδώ χρειάζεται να βρείτε κάτι πολύ έξυπνο και ευφυές για να ξεκινήσετε την κουβέντα, διαφορετικά εάν αποτύχετε είστε υποχρεωμένοι να το υποστείτε μέχρι να προχωρήσει η ουρά. Μπορεί ωστόσο και να της αρέσει που θα της τραβήξτε την προσοχή, και αν μη τι άλλο αυτό θα σας αποσπάσει το μυαλό από τη σκέψη πόσο καιρό από τη ζωή σας περνάτε περιμένοντας σε ουρές.



Βιβλιοπωλείο ή δισκάδικο

Εάν όπως δείχνουν τα πράγματα έχει τα ίδια γούστα με εσάς, μπορεί να αξίζει να σπάσετε τον πάγο με το να την ρωτήσετε εάν μπορεί να προτείνει κάτι. Πολλές από τις μεγάλες "αλυσίδες" και τα μουσεία, έχουν coffee shops στο ισόγειο, το τέλειο μέρος για να πάτε μετά, εάν ειδικά μοιάζει πως συχνάζει εκεί.





Εκδρομές με clubs

Βασισμένο σ' ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα που απολαμβάνεις, μία οργανωμένη εκδρομή μπορεί να είναι ένας απλός τρόπος να συναντήσει κανείς καινούργια πρόσωπα σ' ένα χαλαρό, ουδέτερο περιβάλλον χωρίς κανένα στρες ή την προσδοκία ενός ραντεβού. Επίσης, εάν έχετε επικεντρωθεί πραγματικά σε μία από τις δραστηριότητες, τότε οι πιθανότητες είναι να είστε περισσότερο ενδιαφέρων για να συζητήσει κανείς μαζί σας.





Γίνεται εθελοντής

Δεν είναι του γούστου όλων, όμως η φιλανθρωπία ή η κοινωνική προσφορά είναι ένας σπουδαίος τρόπος να φέρεις κοντά μυαλά που σκέφτονται παρόμοια. Επίσης προσφέρει νέους τρόπους να επικοινωνείς με τους άλλους σ' ένα διαφορετικό τύπου περιβάλλον, επίσης σε όλους αρέσει να κάνουν κάτι ανιδιοτελές και που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, ορισμένες γυναίκες για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνονται πως πολλοί άντρες είναι εγωιστές και μισθοφόροι, έτσι αυτός είναι ένας αυτόματος τρόπος να αποδείξετε ότι αυτό δεν ισχύει για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...