ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΗΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΗΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΗΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ!
Η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ζήτησε να κηδευτεί ως προδότης επειδή είχε δηλώσει ότι οι Σκοπιανοί έχουν σλαβική καταγωγή.
 


Με το χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε το καθεστώς Γκρουέφσκι τον πρώην πρόεδρο της Βαρντάρσκα Μπανοβίνα, Κίρο Γκλιγκόροφ, επειδή κάποτε είπε την αλήθεια.
Το υπερεθνικιστικό και ανιστόρητο καθεστώς των απατεώνων του Γκρούεφσκι, όχι μόνο δεν κήδεψε τον πρώτο πρόεδρο των Σκοπίων με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά τον εξευτέλισε, περιφέροντάς τον στους δρόμους της πόλης με ένα φορτηγάκι.
 
Η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι διέσυρε τον Κίρο Γκλιγκόρωφ επειδή κάποτε τόλμησε να πει την αλήθεια ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι, που ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα και πως δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.
 
Φαίνεται πως όποιος λέει την αλήθεια και δεν εξυπηρετεί τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει η FYROM , η οποία επιβάλει την έχθρα και το μίσος προς την Ελλάδα, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες που θα ορίζει το εθνικιστικό καθεστώς του Ν. Γκρουέφσκι.
 
Ο Κίρο Γκλιγκόροφ κηδεύτηκε σαν προδότης, επειδή είπε την αλήθεια στους συμπατριώτες του: δηλαδή ότι είναι Σλάβοι.
 
Μπορεί η τελευταία επιθυμία του πρώην προέδρου να ήταν η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως διατυπώνονται πολλές αιχμές για το πώς συμπεριφέρθηκαν ο κρατικός μηχανισμός, τα δημόσια, αλλά και πολλά ιδιωτικά ΜΜΕ που ελέγχονται από τον πρωθυπουργό, Ν. Γκρούεφσκι.
 
Η εικόνα του νεκρού Γκλιγκόροφ να μεταφέρεται με φορτηγάκι στην τελευταία του κατοικία, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη γειτονική χώρα η οποία, που δεν περίμεναν να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος που την οδήγησε στην ανεξαρτησία και κατοχύρωσε την κρατική της οντότητα.
 
Η περιβόητη δήλωση Γκλιγκόροφ
 
«Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον πολιτισμό του Αλέξανδρου».
 
Είναι λόγια του Κίρο Γκλιγκόροφ από ομιλία του στη Βουλή της ΠΓΔΜ το 1992.

 http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/01/blog-post_6869.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...