ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Σχέσεις 101: 10 Πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουν οι γυναίκες!


Εάν περιμένατε να μην μιλήσω και για τις γυναίκες επειδή είμαι και εγώ μια είστε γελασμένοι.
Σαν γυναίκα γνωρίζω καλύτερα απ' τον καθένα αυτόν τον βούρκο που λέγεται γυναικείο μυαλό.
Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά για εμάς, να μάθουμε τι πρέπει να μην κάνουμε για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε, αλλά και για να κρατήσουμε μια σχέση σε χαμηλούς τόνους (ναι εννοώ να μην έχουμε φασαρίες).

Ας ξεκινήσουμε και εδώ με τις ελεύθερες κοπέλες.

  • Άμα ντύνεσαι καρναβάλι, θα σου 'ρθουν με σφυρίχτρες.
Με αυτό εννοώ ότι δεν μπορείς αγαπητή μου να ντύνεσαι σαν κανένα τσόλι, ή να φέρεσαι σαν πεντάχρονο και να περιμένεις ο άλλος να σε πάρει στα σοβαρά. Γι αυτό ακριβώς σταμάτα την κλάψα που δε σε θέλει κανένας για σχέση και βρες τι κάνεις εσύ λάθος.

  • Μην το παίζεις και τόσο δύσκολη.
Ναι εννοείται ότι δεν πρέπει να δίνεσαι κατευθείαν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μιλάω για σεξ. Άμα σου αρέσει κάποιος μπορείς να του το δείξεις. Τα σκοτσέζικα ντουζ δεν αρέσουν σε κανέναν. Στο τέλος θα βαρεθεί και θα φύγει με μια χίλιες φορές καλύτερή σου. Trust me!

  • ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!
Κανένας άντρας δεν θέλει να κοιμάται με τη barbie δίπλα του και να ξυπνάει με το Δράκουλα. 
Εννοείται πως πρέπει να είσαι περιποιημένη αλλά όχι και να τρομάζει ο άλλος να σε αναγνωρίσει!

Και ήρθε η ώρα αγαπημένη μου που βρήκες επιτέλους αυτό που ήθελες. Μια σχέση. Τώρα κάτσε διάβασε προσεκτικά τι θα γράψω και θα δεις πόσο απλά είναι τα πράγματα για να την κρατήσεις.
  • Πες αυτό που θες!
Οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο απλά από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι άμα εσύ θέλεις εκείνη την τσάντα για τα γενέθλιά σου πρέπει να του το πεις αντί να του πετάς υπονοούμενα. Η επιφοίτηση δεν θα έρθει όσο και να το θέλεις!
  • Πρόσεχε τι λες πάνω στα νεύρα σου.
Όλοι το έχουμε πάθει αυτό κάποια φορά. Είναι το σκηνικό που μαυρίζουν όλα και δεν καταλαβαίνεις για πότε γίνεσαι υστέρο. Οπότε άμα δεις ότι αρχίζεις και νευριάζεις απλά διέκοψε τη συζήτηση. Μπορεί να πεις κάτι που δεν το εννοείς και που σίγουρα θα μετανιώσεις το επόμενο δευτερόλεπτο.
  • Μην τον πρήζεις όταν βγαίνει.
Θέλει να βγει με τους φίλους του, με την οικογένεια του η με οποιονδήποτε άλλο άτομο. Το να μου είσαι κάθε τρεις και λίγο στο τηλέφωνο δείχνει μόνο ότι δεν τον εμπιστεύεσαι! Και στο κάτω κάτω ούτε εσύ θέλεις να μιλάς συνέχεια μαζί του όταν είσαι με φίλες σου.
  • Δεν θέλουν όλες να στον κλέψουν!
Όχι καλή μου! Όποια τον χαιρετάει, του μιλάει η απλά τον κοιτάει δεν σημαίνει ότι τον θέλει για τον εαυτό της. Χαλάρωσε λίγο και κατάλαβε επιτέλους ότι δεν έχεις κανένα μοντέλο δίπλα σου!
  • Μην κάνεις σκηνή για το παραμικρό.
Ναι κοίταξε μια γκόμενα η οποία τα είχε βγάλει όλα στη φόρα. Παραδέξου το όμως ότι και εσύ την κοίταξες! Σταμάτα λοιπόν τα νευριάζεις με το παραμικρό και πάνω απ' όλα χωρίς να υπάρχει λόγος.
  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Μέχρι και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι κάτι έχεις!!! Ή πες το ή μην το λες. Άμα όμως δεν το πεις μην περιμένεις ο άλλος να προσπαθήσει να στο βγάλει με το τσιγκέλι.
  • Βρες ενδιαφέροντα σε αυτά που κάνει.
Ναι μπορεί να μην σου αρέσει τίποτα από τα χόμπι του και μπορεί να μην είσαι καλή σε αυτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα του αρέσει το ενδιαφέρον και μόνο που θα δείξεις. Δες το και από την αντίθετη πλευρά. Ποιος άντρας γουστάρει να κάθεται με τις ώρες στα μαγαζιά ενώ εσύ δοκιμάζεις τα πάντα; ΚΑΝΕΝΑΣ! Και όμως το κάνουν. Μπορείς λοιπόν και εσύ να κάνεις κάτι καλό για το άτομο που επέλεξες και θέλεις να έχεις στη ζωή σου.

Με αυτούς τους απλούς τρόπους αγαπητές μου γυναίκες μπορούμε να αλλάξουμε τις σχέσεις μας κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Οπότε ξεκινήστε τις αλλαγές από σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...