ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Ολυμπιακός είναι και βαθμολογικά ο πρωταθλητής της σεζόν 2010-2011

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα πρωταθλήματα! Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν την ΑΕΚ με το επιβλητικό 6-0! Η ομάδα του Πειραιά ήταν η μοναδική που… αγωνίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με τη νίκη εξασφάλισε το πρωτάθλημα της σεζόν 2010-2011.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή ότι θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να κάνει φιέστα για τον τίτλο. Οι πρωταθλητές δε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα τον αγώνα από ένα γκολ. Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζιμπούρ «πλήγωσε» την πρώην του ομάδα. Ο Αλγερινός με κεφαλιά από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ και ο Μέλμπεργκ με προβολή έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν ακάθεκτοι και στο 20΄ σημείωσαν το 3-0. Ο Σάχα στην προσπάθειά του να διώξει σημάδεψε τον Τζιμπούρ, αυτός έδωσε στον Φουστέρ που με ένα άγγιγμα στην μπάλα την έστειλε στα δίχτυα. Στο 34΄, η ΑΕΚ πέτυχε γκολ με τον Καφέ, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε για σπρώξιμο του Ντιόπ στον Μέλμπεργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι η μοναδική ομάδα που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ολυμπιακός. Στο 55΄, ο Χολέμπας δε μπόρεσε από την μικρή περιοχή να σκοράρει. Ότι δεν έκανε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, το έκανε το Τζιμπούρ στο 61΄. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε πολύ ωραία ενέργεια και με σουτ πέτυχε το 4-0. Η «βροχή των γκολ» συνεχίστηκε εφτά λεπτά αργότερα και ο Μιραλάς με ατομική ενέργεια έκανε το 5-0 στο 68΄. Το επιθετικό κρεσέντο του Ολυμπιακού σταμάτησε στο 70΄, όταν και ο Χολέμπας με σουτ πέτυχε το επιβλητικό 6-0!

Κίτρινες: Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Ριέρα

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντεστό, Ιμπαγάσα (52’ Ουρτάδο), Μιραλάς (75’ Πάντελιτς), Ριέρα, Φουστέρ, Τζιμπούρ (71’ Ρόμενταλ).
ΑΕΚ: Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Λαγός, Μίτσελ, Καφές, Ντιόπ, Γκερέιρο (46’ Λυμπερόπουλος), Σκόκο (81’ Εντερ), Μπάχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...