ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αυτοκτονία στο AEL FC ARENA

ΑΕΛ και Εργοτέλης παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου με τους «βυσσινί» να χάνουν χρυσή ευκαιρία για τη νίκη

Μαθηματικά οι Λαρισαίοι μπορούν ακόμα να κερδίσουν τη μάχη για την παραμονή, όλα όμως θα ήταν πιο εύκολα για αυτούς αν κρατούσαν στο φινάλε την νίκη.

Και οι δυο ομάδες από την αρχή του αγώνα έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο δινοντας έτσι την ευκαιρία στους οπαδούς της ΑΕΛ που κατέκλησαν απόψε το AEL FC ARENA να παρακολούθήσουν υψηλό θέαμα.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις αικατέρωθεν με την πρώτη να γίνεται ουσιαστικά Γκολ από την πλευρά της Λάρισας. Ο Αμπουμπακάρι με σουτ έντός της μεγάλης περιοχής στο 13ολ στάθηκε τυχερός αφού η μπάλα βρήκε σε κάποιο σώμα αμυνομένου να καταλήγει με κόντρα στα δίχτυα του Δασκαλάκη, κάνοντας το 1-0.

Στον αντίποδα ο Εργοτέλης κατάφερε σε 2λ να δημιουργήσει 2 φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα τελικά στο 22ολ όπου μετά από σέντρα από θέση αριστερά ο Βερπακόφσκις με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπάρη ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου (47ολ) η χρυσή όπως αποδείχθηκε αλλαγή για τη Λάρισα, ο Τσιμπάμπα αφού κατόρθωσε να περάσει τον Ζίνιο μεσα στη μεγάλη περιοχή κεραυνοβόλησε τον Δασκαλάκη στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ 2-1.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως και το 1ο αφού μόλις στο 51ολ η ομάδα του Εργοτέλη μετά από σέντρα του Ρομάνο από αριστερά ο Χίμπλιγκερ καταφέρνει να φέρει στα ίσια το ματς σημειώνοντας το 2-2.

Στο 79ολ η Λάρισα μετά από πολλή πίεση έφτασε στην επίτευξη του 3ου τέρματος δινοντάς της για 3η φορά προβάδισμα όταν ο Κουζέν με κεφαλιά παραβίασε την εστία των Κρητικών.3-2!!!

Η μοίρα όμως επεφύλασε χιτσκοκικό φινάλε για τους φίλους της Λάρισας.Η πίεση που ασκούσε ο Εργοτέλης φάνηκε από τη φάση του 89ουλ όταν ο Αμπάρης απεσώβησε πιθανή παραβίαση της εστίας του πέφτωντας στα πόδια του Βίσιο πέρνωντας του την μπάλα από τα πόδια.

Η ΑΕΛ προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να διατηρήσει το υπέρ της σκορ αφού σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης και της ισοπαλίας του Ατρομήτου της έδινε βάσιμες ελπίδες να ελπίζει για την παραμονή.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 2ολ ο Βερπακόφσκις εκμεταλεύτηκε τραγικό λάθος του Κατσιαρού και με προβολή μέσα από την περιοχή έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας και στην ΑΕΛ πίκρα και βαθιά περισυλλογή για την επόμενη μέρα.

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (46' Μελίσσης), Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακαρί (46' Κόζακ), Πανκράτ, Ρέντζας, Κανόμπιο (63' Μπλάζεκ), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρουμπάκης (79' Μπέτο), Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Αλεξόπουλος (74' Ορφανός), Ζούνιορ, Ολίσε (61' Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Γκολ: Αμπουμπακάρι (13'), Τσινμπάμπα (47'), Κουζέν (80') / Βερπακόφσκις (23', 92'), Χίμπλινγκερ (51')

Κίτρινες κάρτες: Κουζέν (34'), Τσινμπάμπα (48'), Κατσιαρός (57'), / Ολίσε (34'), Βερπακόφσκις (37'), Αλεξόπουλος (38'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...