ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γυναίκα... με πολλά άλογα

Ταμάρα 'Εκλεστοουν. Μία γυναίκα Formula 1. Η κόρη του ισχυρού άντρα της Formula 1, Μπέρνι 'Εκλεστοουν, μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα αυτοκίνητα, είναι σίγουρα όμως μία γυναίκα που ο μέσος άντρας θα χαρακτήριζε ...turbo.








Η νεαρή κυρία 'Εκλεστοουν αποφάσισε να μπει στο χώρο του modelling διεκδικώντας μία θέση στις διεθνείς πασαρέλες. Μόλις πρόσφατα έγινε το πρόσωπο μεγάλης εταιρείας εσωρούχων και σίγουρα οι καμπύλες της θα προωθήσουν τα σέξι εσώρουχα μα τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μελαχρινή με εξωτικά χαρακτηριστικά και έντονα μπλε μάτια η 26χρονη Ταμάρα φαίνεται ότι ήρθε στο χώρο της σόουμπιζ για να μείνει.



Μέσα στο καλοκαίρι η Ταμάρα θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά που θα έχει το όνομα της "Tamara's World". Και βέβαια μπορεί οι κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι αν ο πατέρας της δεν ήταν το αφεντικό της Formula 1 δεν θα έκανε φωτογραφήσεις ούτε σε καταλόγους για ρούχα εκείνη όμως κλείνει τα αφτιά της και συνεχίζει απτόητη.



H Tαμάρα που γεννήθηκε στο Μιλάνο, προσπάθησε να σπουδάσει οικονομικά χωρίς μεγάλη οικονομία και γρήγορα στράφηκε στο χώρο των Μ.Μ.Ε., πάντα με την κατάλληλη στήριξη από την οικογένεια και φυσικά χάρη στα αναμφισβήτητα φυσικά της προσόντα.



Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε από την εκπομπή για τη Formula-1 στο Sky Sports Italia, για λόγους που όλοι μπορούν να καταλάβουν.
Και βέβαια θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Μπέρνι 'Εκλεστοουν εκτός από την 26χρονη έχει και μία μικρότερη κόρη, την 22χρονη Πέτρα η οποία σκέφτεται και αυτή να ακολουθήσει το χώρο της σόουμπιζ.

Και προφανώς ο mister Formula 1 θα πρέπει να ενισχύσει οικονομικά και τις προσπάθειες της μικρότερης κόρης του. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες Έκλεστοουν μπορεί να αντέξει η διεθνής σόουμπιζ.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...