ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οι δέκα καλύτερες ιδέες για ραντεβού που καταλήγουν στο κρεβάτι



Επειδή ιδανικό ραντεβού δεν είναι αυτό που καταλήγει με ένα φιλί αποχαιρετισμού αλλά συνεχίζεται εντός των τειχών, δείτε τις δέκα καλύτερες ιδέες, για να μην μείνετε να κοιτάτε καθώς θα φεύγει.
Ξεκινάμε από το νούμερο 10
Επιλέξτε το καζίνο. Είτε είστε φαν των τυχερών παιχνιδιών είτε όχι , ο τζόγος θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας και θα κάνει το αίμα σας να κινείται γρηγορότερα, γεγονός που σίγουρα θα ανεβάσει και τη θερμοκρασία μεταξύ σας. Φροντίστε μόνο να σταματήσετε εγκαίρως, σκοπός δεν είναι να κερδίσετε στα χαρτιά αλλά στην αγάπη!!!

Νούμερο 9
Καλέστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε ένα πάρτυ μασκέ. Τα κουστούμια και τα παιχνιδάκια με ρόλους θα εξάψουν τη φαντασία σας και είναι πολύ πιθανό καθώς περνάει η ώρα να γίνονται όλο και πιο πικάντικα!

Νούμερο 8
Οργανώστε ένα απόγευμα οινογνωσίας. Βρείτε έναν αμπελώνα και φροντίστε να περάσετε ένα ειδυλλιακό απόγευμα δοκιμάζοντας κρασί. Εκτός του ότι θα σας δώσει κλας , το αλκοόλ θα μειώσει και τις αναστολές σας. Φροντίστε να επιλέξετε το καλύτερο μπουκάλι για να το πιείτε κάπου πριβέ!

Νούμερο 7
Τολμήστε να πάτε σε ένα burlesque show.  Η ατμόσφαιρα καμπαρέ και τα σκετς γεμάτα σεξουαλικό υπονοούμενο είναι σίγουρο πως θα σας δώσουν την πάσα που χρειάζεστε για να περάσετε στο παρασύνθημα.

Νούμερο 6
Προσκαλέστε την/τον σε ένα πάρτυ με επίσημο ένδυμα. Το καλό ντύσιμο και η προσεχτική προετοιμασία πριν θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και κατα συνέπεια και την ερωτική διάθεση. Ιδίως αν το πάρτυ είναι κοκτέηλ πάρτυ, τότε όλα θα γίνουν μόνα τους!

Νούμερο 5
Πηγαίνετε να θαυμάσετε μια όμορφη θέα με το αυτοκίνητο. Παλιό, εφηβικό, οικονομικό αλλά έλα που πιάνει πάντα! Λίγη καλή μουσική στο cd player είναι απαραίτητη.

Νούμερο 4
Πηγαίνετε για χορό. Ειδικά αν το κατέχετε το "σπορ" θα εντυπωσιάσετε με τις φιγούρες σας αλλά ακόμα κι αν απλώς χορεύετε υποφερτά, είναι βέβαιο πως με το ρυθμό τα κορμιά σας θα έρθουν κοντά. Ε, στο χέρι σας είναι μετά να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως.

Νούμερο 3
Περάστε τη μέρα στην παραλία! Τι καλύτερο; Μαγιό, ανάλαφρη διάθεση και υγρό στοιχείο! Αφήστε που θα 'χετε την ευκαιρία να αλείψετε το αντιηλιακό και να επιδείξετε τα κάλη σας παίζοντας μπάλα ή ρακέτες. Ε, αν και μετά από όλα αυτά δε σας κάτσει, λυπάμαι αλλά κάτι θα πηγαίνει στραβά...

Νούμερο 2
Προκαλέστε την/τον σε ένα παιχνίδι με σοκολάτα, ποιος μπορεί να αντισταθεί; Μια ζαχαροπλαστική απόπειρα ή ένας μαραθώνιος γευστικών συνδυασμών μέσα σε ένα φοντί σοκολάτας θα γλυκάνει τόσο την ατμόσφαιρα που δε θα ξεκολλάτε...

Και το Νούμερο 1
Αν έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και δεν έχουν πιάσει τότε δε σας παίρνει για άλλες υπεκφυγές. Πρόσκληση στη σουίτα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, πρώτα για δείπνο και ύστερα για τζακούζι....Θα πληρώσετε αλλά έτσι είναι αυτά! Όπως λέει και η παροιμία ¨Η τσιπούρα και η καψούρα κοστίζουν"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...