ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ
 
                    Σημαντικό!  Μπορούν να παρέχουν χιλιάδες τόνους νεκρά κοτόπουλα κάθε εβδομάδα. Γιατί; Κοίτα! Το πρωί αρχίζει ο αγώνας για τη συλλογή νεκρών κοτόπουλων   Ψάχνουν για νεκρά κοτόπουλαchicken processing in china
Περίπου 5 υπάλληλοι που προσέλαβε ο προϊστάμενος  αναζητούν να αγοράσουν τα νεκρά κοτόπουλα
   chicken processing in china
Το νεκρό κοτόπουλο κόστίζει 1 RMB και πωλείται στα 9 RMB μετά τη μεταποίηση
 chicken processing in chinaΣυγκέντρωση των νεκρών πουλερικών chicken processing
                   in chinaκοτόπουλα πεταμένα παντού
chicken processing in china
στο πάτωμα

chicken processing in china
4 υπάλληλοι που έχουν αρχίσει να δακρύζουν απο τα φτερά βυθίζουν τα κοτόπουλα σε βραστό νερό σε ένα σκουριασμένο λέβητα
 chicken processing
                   in china
Η Δυσωδία είναι μερικές φορές τόσο μεγάλη που ακόμη και οι πιο έμπειροι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντισταθούν
 chicken processing
                   in china
Οι Εργαζόμενοι βιάζονται για το ξεπουπούλιασμα

chicken processing in china
Προσθήκη χημικών για απολύμανση
   για να κάνουν μια κότα να φαίνεται πολύ νόστιμηchicken processing in china
ευπαρουσίαστα, τα κοτόπουλα θα πάνε στην Ευρώπη
 chicken
             
       processing in china   Στείλετε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείτε για να διατηρήσετε την υγεία σας, αποφύγετε όλα τα τρόφιμα που εισάγονται από την Κίνα ... Για να διατηρούμε τον πλανήτη μας καθαρό, πρέπει να  καταναλώνουμε τα περισσότερα τοπικά προϊόντα: Το κόστος Διοξειδίου του άνθρακα που απαιτείται για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων  εμπορευματοκιβωτίων που φορτώνονται με  προϊόντα που παρασκευάζονται στην Κίνα είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης ... Για να διατηρήσετε τα προϊόντα διατροφής μας και των παραγωγών μας ζωντανά, τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερο, περιφερειακά προϊόντα της χώρας μας ...                            ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Είναι γεγονός! Καθένας από εμάς είμαστε περισσότερο ή λιγότερο φοβισμένοι απο προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Αλά μπορείτε κάπως να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα που αγοράζετε; Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Τα πρώτα 3 ψηφία στο γραμμικό κώδικα του προϊόντος δείχνει ότι τον κώδικα της χώρας όπου έγινε το προϊόν.

Παραδείγματα Όλοι οι κωδικοί που αρχίζουν με: 690, 691, 692 εως 695 είναι από την Κίνα.Με Κώδικα 471 κατασκευάζεται στην Ταϊβάν


             Είναι δικαίωμά μας να ενημερωθούμε γιατί, πρέπει να προστατευθούμε. Σήμερα, οι κινέζοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές δεν προτιμούν τα προϊόντα που γράφουν"Made in China". Αλλά, μπορεί να είναι αναγνώσιμη η χώρα όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα. Θυμηθείτε τους πρώτους 3 αριθμούς 690 με 695 αναφέρει  "Made in China". Είναι δικαίωμά μας να ενημερωνώμαστε. Εδώ είναι το σύνολο των γραμμωτών κωδικών που χρησιμοποιούνται:
 00 -- 13: ΗΠΑ και Καναδάς  30 με 37: Γαλλία  40 έως 44: Γερμανία 49: Ιαπωνία 50: Ηνωμένο Βασίλειο  57 ~: 64 ~ Δανία: Φινλανδία 76 ~ Ελβετία και το Λιχτενστάιν ~ 628: Σαουδική Αραβία ~ 629: United Arab Emirates 740-745: 480-489 Κεντρική Αμερική: Φιλιππίνες Πες το σε όλη σου την οικογένεια και στους φίλους σου! (Η Ελλαδα ειναι 520)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...