ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αποθέωση για Σισέ και 2-1

Οι 5.000 φίλοι του ΠΑΟ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ αποθέωσαν τον Γάλλο και έστειλαν μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις

Πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα θυμούνται και το σημερινό παιχνίδι των πρασίνων μετά την ήττα και τα επεισόδια στο Καραισκάκη! Πιο πολύ ασχολήθηκαν όλοι με τον Ολυμπικό, την Ιαπωνία και τη Σούπερ Λιγκ παρά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ήταν ένας αγώνας για τον οποίο πιο πολύ ενδιαφερόταν η Κέρκυρα η οποία μάχεται για τη σωτηρία. Ο ΠΑΟ από την άλλη μεριά αγωνίστηκε περισσότερο για τον κόσμο του, για το καλύτερο «πλασάρισμα» στ πλέι οφ, όπως και για λόγους γοήτρου.

Και γι΄αυτό το παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ακυρώθηκε δικό του γκολ στο 30', όταν υποδείχτηκε σε θέση οφ-σαιντ και μετά το τέρμα που πέτυχε για τον Παναθηναικό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 35ο λεπτό. Με δική του ατομική ενέργεια πέτυχε, στο 39', το 50ο τέρμα στην Ελλάδα το οποίο πανηγύρισε δεόντος.

Η Κέρκυρα το μόνο που κατάφερε, αν και πάλεψε αρκετά, ήταν να μειώσει στο 45ο λεπτό με τέρμα που πέτυχε ο Στολτίδης.

Τελευταία σημαντική φάση του παιχνιδιού ήταν αυτή του 78ου λεπτού, όταν μετά από σουτ του Σισέ η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ιωαννίδης, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Βενέτης, Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Ιωάννου, Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...